Categorii
Facebook


Amenajari Gradini www.amenajari-gradini-ilfov.ro/


Termeni si conditii

Introducere

S.C. B2B ONLINE EUROPEAN SALES S.R.L cu sediul in Prelungirea Ghencea Nr.45,Bragadiru, Ilfov inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J23 /1872 /2013 si avand Codul Unic de Inregistrare: 31891303 (Neplatitoare de TVA) este compania care administreaza siteul www.megaelectronice.ro

Pentru folosirea site-ului in cele mai bune conditii, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor afisate pe acest site

Drepturi de autor

Intregul continut al site-ului www.megaelectronice.ro este proprietatea S.C. B2B ONLINE EUROPEAN SALES S.R.L si este aparat de legile in vigoare pentru protectia drepturilor de autor.

Este strict  interzisa copierea continutului site-ului, a imaginilor si a datelor, fara acordul nostru. Acestea pot fi folosite numai cu acordul in scris al unui reprezentant legal S.C. B2B ONLINE EUROPEAN SALES S.R.L.

Folosirea fara acordul CIT Grup, a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare.

 

4. Nu sunt multumit de produs si doresc sa-l returnez ?
R: In cazul in care nu sunteti multumiti de achizitie, aveti posibilitatea de a returna produsul in maxim 7 zile de la data livrarii. Costul transportului produsului de la dumneavoastra la distribuitorul nostru va fi achitat de catre dumneavoastra. Va vom credita contul (Adica puteti sa luati orice produs din gama noastra in aceeasi suma)  sau va vom schimba produsul cu un altul.  In cazul creditarii contului  taxele de  livrare si  de manipulare  nu sunt  returnabile ( se va returna 90% din valoarea produsului). Bunurile trebuie sa fie  complete,  neafectate  fizic sau cosmetic si in ambalajele cu care au fost trimise si insotite de factura originala. Daca produsul a fost folosit si exista probleme cu el,atat de natura software cat hardware din cauza Dvs nu se poate returna produsul.

Returnarea produsului se va efectua pe cheltuiala clientului.
 
Confidentialitatea datelor
 

Stimati cumparatori,

Toate datele confidentiale din site sunt preluate pe servere detinute de S.C. B2B ONLINE EUROPEAN SALES S.R.L, ele sunt gestionate conform Legii  nr.677 din 2001, nici o alta companie sau persoana nu va avea acces la aceste date. Informatiile cerute de noi sunt strict date ce se folosesc la facturarea produselor. Cand faceti cumparaturi in magazinul nostru va vom intreba numele, emailul, adresa de livrare, ora de livrare dorita, CNP-ul,  numarul de telefon si metoda de plata.
 

MegaElectronice.Ro  nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul www.megaelectronice.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.

 
MegaElectronice.Ro poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newesletter si poate trimite oferte,vouchere cadou sau alte mesaje speciale.

 
Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor cu exceptia situatiilor prevazute de lege. Pentru exercitarea acestor drepturi, ne puteti adresa o cerere scrisa, datata si semnata la adresa:  Prelungirea Ghencea Nr 45, Bl.d2 Sc1,Ap 22, Bragadiru ,Ilfov


MegaElectronice.Ro  nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site. Totodata tinem sa mentionam ca nu trimite corespondenta fara acordul explicit  al clientului.
 
Va asiguram de deplina confidentialitate a tuturor datelor preluate.
 
 


Cu stima,


Ciocirlan Adrian
Director General
Cotact: 0040 764.415.666
Email: adi_ciocirlan@yahoo.com

 

Partener CIT Grup - calculatoare refurbished © 2014 | Powered by Promovare Online | ANPC

Iti oferim varianta sa platesti in rate cu cardul de credit.
Daca platesti prin transfer bancar/internet banking ai 5% discount la orice produs!