Politica de Confidentialitate

                                        Politica de Confidentialitate

 

Prin utilizarea acestui Site, sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare

Accesul si utilizarea acestui Site sunt supuse urmatoarelor conditii de utilizare si tuturor legilor si regulamentelor aplicabile. Accesand si utilizand MegaElectronice.Ro, acceptati, fara limitari sau calificari, aceste conditii si luati la cunostinta ca orice alte acorduri intre Dumneavoastra si S.C. B2B ONLINE EUROPEAN SALES S.R.L sunt inlocuite prin prevederile prezentelor Conditii de Utilizare.  

2. Proprietatea Continutului

MegaElectronice.Ro si tot ceea ce cuprinde acesta, incluzind fara limitare toate textele si imaginile  care sunt in proprietatea si sub dreptul de autor (copyright) al S.C. B2B ONLINE EUROPEAN SALES S.R.L.. De asemenea, va informam ca S.C. B2B ONLINE EUROPEAN SALES S.R.L isi vor asigura si impune in mod hotarit recunoasterea drepturilor de proprietate intelectuala in conformitate cu legile in vigoare, ajungind daca este cazul la actionarea celor vinovati de incalcarea dreptului de proprietate intelectuala in judecata prin instantele penale.

 
 
3. Confidentialitate

Orice date cu caracter personal precum: numele, adresa, numarul de telefon sau adresa de e-mail a dumneavoastra pe care o transmiteti pe Site prin posta electronica sau prin alta modalitate vor fi folosite in conformitate cu Politica de Confidentialitate.  Orice alt fel de comunicari sau materiale pe care le transmiteti pe acest Site, precum intrebari, comentarii, sugestii sau alte mesaje de acest fel vor fi considerate ca neconfidentiale si neprotejate de drepturi de proprietate intelectuala determinate.