Cum Comand?

                                              Cum pot cumpara?

1. Alegi produsul
Selecteaza gama de produse care te intereseaza, cauti in functie de preferintele tale iar cand ai gasit produsul selectezi "Adauga in cos" pentru a adauga produsul in cosul tau de cumparaturi.

cos cumparaturi

2. Adaugi produsul tau in cos
La adaugarea unui produs in cos, vei fi automat directionat in pagina cosului de cumparaturi. Aici poti sa actualizezi lista produselor pe care le vei cumpara.

3.Detalii privind livrarea comenzii
Dupa ce produsele au fost verificate de catre tine in cosul de cumparaturi, completezi detaliile privind livrarea comenzii, in partea de jos a paginii. Alegi categoria de client ce te reprezinta:
a. Daca esti client nou, te poti autentifica in mod rapid folosind contul Google, Facebook sau Yahoo, respectiv sa completezi detaliile de facturare a propriei comenzi
b. Daca esti client MEGAELECTRONICE.RO, te autentifici in contul tau. Datele tale vor fi completate in mod automat si iti ramane sa alegi modalitatea de plata pentru achitarea comenzii.

 

 

4.Modalitatea de plata
La completarea datelor de livrare, trebuie sa alegi optiunea ta pentru plata. Poti plati: ramburs, online(Mastercard/Visa/Maestro), in rate (doar prin card avantaj de la Credit EU Bank), numerar in magazine sau prin Paypal.

 

5. FInalizarea comenzii
Comanda se finalizeaza aici in cazul platilor ramburs, numerar sau card in magazin, sau ordin de plata. Daca platesti in mod online cu Paypal sau in rate, comanda este finalizata doar dupa completarea integrala a formularului de plata. La scurt timp vei primi un mail de notificre a comenzii. Inainte de a fi livrat coletul, vei fi contactat de un reprezentant MegaElectronice.Ro pentru confirmarea comenzii si datele de livrare. Dupa livrarea coletului vei primi un nou email ce contine detaliile comenzii si numarul AWB.